De vila van Harry en Olga op 't Eilandje zou eindelijk verkocht zijn, zo meldt Story. Het excentrieke koppel uit 'The Sky is The Limit' heeft een bijzondere nieuwe woning op het oog: een penthouse bovenop 'een cruiseschip'.   Hoewel de advertentie voor de luxueuze villa op een domein van 40 are nog steeds online staat, ziet het er naar uit dat de verkoop is geregeld.

Dat Harry en Olga van plan waren om te verhuizen, was al lang geen geheim meer. 'Ik doe mee om mijn villa verkocht te krijgen', vertelde Harry aan de start van het eerste seizoen. 'Om daarna te verhuizen naar een zonniger land, het regent hier toch 200 dagen per jaar.'

Een investeerder zou nu met een bevredigende som geld over de boeg zijn gekomen, maar het is niet duidelijk of de vraagprijs van 5 miljoen euro is gehaald. Uit welingelichte bronnen weet Story wel dat Harry en Olga het op een akkoordje hebben gegooid.

De koper zou namelijk samen met projectontwikkelaars de villa platgooien en er een appartementsgebouw in de vorm van een cruiseschip neerzetten. De locatie, het schiereiland aan het Albertkanaal op 't Eilandje in Herentals, is alvast geschikt voor zo'n megalomaan gebouw. En de penthouse zou nu al gereserveerd zijn voor de vorige eigenaars, die nu toch meer gehecht blijken te zijn aan hun thuishaven...  Aldus Story deze week.  Foto Nnieuws.